Alltombetting.se

Speltips, rekar & matnyttig info om betting online

Spel på UFC 244

Du som gillar att spela på sport har säkert inte missat att det finns gott om erbjudanden på UFC-event. UFC är en form av kampsport som har vuxit enormt i popularitet under de senaste åren och blivit en stor rörelse. Därför finns det också många sätt att spela på evenemangen.

I helgen är det dags för UFC 244. Det är ett ett av årets fetaste event med Jorge Masvidal mot Nate Diaz som huvudnummer.

Intressanta matcher och spel på gång

Jag är spänd på Andrei Arlovski mot Jairzinho Rozenstruik där jag tror att den senare vinner. Jairzinho Rozenstruik har 8 vinster och 0 förluster i MMA. Andrei Arlovski har 28-18 men är inte chanslös. Han är det största namnet som “Bigi Boy” någonsin mött. Svårt att sia i vad det kan bjuda på, men Jairzinho Rozenstruik måste vara favorit (det är han).

Corey Anderson mot Johnny Walker är en annan fight som intresserar mig. Johnny Walker har imponerat enormt och har en extremt underhållande stil. Jag tror han vinner och att han kommer att få slåss om bältet snart.

Gregor Gillespie mot Kevin Lee är en fight där Lee måste vinna. Han har förlorat tre av sina fyra senaste. Visst är det bra motstånd som Lee har haft. Men det finns ingen möjlighet att förlora så mycket och samtidigt betraktas som att vara i toppen av divisionen. Gregor Gillispie är obesegrad (13-0) och är rankad 11, precis efter Kevin Lee.

Derrick Lewis mot Blagoy Ivanov är kul efterson Derrick Lewis är bland de roligaste personerna någonsin. Lewis slogs senast mot Junior dos Santos och dessförinnan om bältet mot Daniel Cormier. Han torskade båda gångerna och behöver nu en vinst för att behålla sin höga ranking i tungviktsdivisionen

Stephen Thompson mot Vicente Luque bjuder på ett bra spel enligt mig. Stephen Thompson är mycket bättre än vad hans senaste resultat visar. Han blev knockad av Anthony Pettis senaste. Sånt händer. Dessförinnan förlorade han mot en överviktig Darren Till i ett beslut som enligt mig var helt fel. Han vann klart fyra ronder mot en. Hemmadomarna tyckte helt tvärtom. Innan dess vann Thompson mot Masvidal, och innan Masvidal-fighten så hade han två tighta matcher mot Tyron Woodley. Thompson’s senaste record är alltså missvisande.

I matchen mellan Kelvin Gastelum mot Darren Till så tror jag på Gastelum. Han är bättre än den överhypade Till som vars mest imponerande vinst var mot Donald Cerrone, en mycket mindre fighter. Sen blev det en skandalvinst mot Thompson följt av två torsk mot Woodley och Masvidal.

Nate Diaz mot Jorge Masvidal är matchen om BMF, Baddest Mother Fucker. Du bara måste se den här fighten även om du inte tänkt spela på den.

Jag tror på Nate Diaz i den här matchen. Han är underdog enligt spelbolage. Jag tror hans stand up är bättre och hans ground game är helt klart bättre. Mitt tips är Diaz på decision. Jag gillar dock Masvidal väldigt skarpt och ser gärna att han vinner och fortsätter bygga sin image inom UFC.

Så hittar du bra odds på UFC

UFC är en tuff liga i världens hårdaste kampsport, men som spelare gäller det att hålla huvudet desto kallare. Det kan tyckas enkelt att gissa vem som är starkast i matchen, men faktum är att det kan ske skrällar med jämna mellanrum. Du som spelare behöver göra din hemläxa för att hitta rätt.

För bara något decennium sedan var det närmast omöjligt för svenskar att spela på UFC. Då var svenska spelare förpassade till de få evenemangen som statliga Svenska Spel tillhandahöll. Idag finns det ett mycket större utbud av spel på UFC – och frågan handlar snarare om att kunna sålla bland alla erbjudanden.

Att vara väl insatt i olika spelbolag och vad de har att erbjuda är alltid ett bra sätt att hitta det bästa oddset. Du kan exempelvis använda dig av en jämförelsetabell som ger dig enkel överblick över olika bettingsajter. Du kan också själv surfa runt och se vad du hittar på egen hand.

Det ska du tänka på vid betting på UFC

UFC är ett annorlunda evenemang att betta jämfört med många andra sporter. Om du till exempel spelar på vinnaren av Champions League tar det flera månader innan du får reda på vem som tar hem segern. Även i en stor match kan det handla om långa förlopp. I UFC är det snabbare ryck.

Här kan matchen ta slut när som helst på en knockout – och det gör att du som spelare ständigt måste vara beredd på att det kan hända saker. Ofta behöver du inte bara hålla dig till spel som vem som vinner fighten. Du kan också spela på exempelvis matchens längd.