Alltombetting.se

Speltips, rekar & matnyttig info om betting online

Betta på nästa manager för PSG

Paris Saint-Germain är ett lag med ambitioner. Ända sedan Oryx Qatar Sports Investments köpte klubben år 2011 har det varit en ny era för laget. Några av världens rikaste och mäktigaste män ligger bakom investmentbolaget och de gillar uppenbarligen fotboll. Och att vinna. För att vinna krävs det bra spelare. Och det har man. När man köpte Neymar för motsvarande fem miljarder kronor och sedan lånade Mbappe som sedan ska köpas ut för några miljarder, kändes det verkligen som att Paris Saint-Germain menade allvar.

Paris Saint-Germain har ett kanonlag nu. De har exempelvis Kevin Trapp, Thiago Silva, Marquinhos, Marco Verratti, Lucas Moura, Thiago Motta, Edinson Cavani, Neymar, Angel Di Maria, Layvin Kurzawa, Hatem Ben Arfa, Julian Draxler, Adrien Rabiot, Javier Pastore, Kylian Mbappe och Dani Alves. Det är stora namn allihop.

För att styra alla dessa stora namn har man tillsatt Unai Emery Etxegoien. Men han kommer troligtvis få vika hädan för ett större namn.

Jag var inne på Bet Victor och kollade deras odds för nästa permanenta manager för Paris Saint-Germain. Enligt dem så kommer de att lyckas locka Jose Mourinho från Manchester United. Det låter inte helt otroligt faktiskt. Mourinho stannar aldrig länge i ett lag och är en av världens mest kända tränare. Han skulle troligtivs passa bra in hos PSG. Mourinho står i fem gånger pengarna att få jobbet.

Efter Mourinho bedöms Diego Simeone som har hand om Atletico Madrid ha störst chans att få jobbet. Han står I 7 gånger pengarna. Därefter har vi Arsene Wenger på 9 gånger pengarna. Det kanske låter konstigt efter Wenger inte är så populär i Arsenal just nu. Men finns det en större fransk tränare som kan ta över ett franskt storlag? Nej, det gör inte det och Arsene Wenger är kanske inte så långsökt om man väger in det. Andra namn som nämns att kunna ta över är Massimiliano Allegri, Antonio Conte, Roberto Mancini, Joachim Löw och Jurgen Klopp.