Alltombetting.se

Speltips, rekar & matnyttig info om betting online

Odds på att Alexis Sanchez och Mesut Özil lämnar i januari

Det är inte lika lätt att vara ett fan av Arsenal idag som det var år 2002. Arsenal anses alltjämt vara ett spelande lag som har en viss chans att vinna titlar. Men om sanningen ska fram är det ju faktiskt så att Arsenal har halkat efter de andra stora lagen. År 2017 är naturligtvis Manchester City suveräner. Därefter tampas Manchester United, Chelsea, Liverpool och Tottenham. Att man inte är störst eller ens näst störst i London, svider nog mest. Det är svårt att argumentera för att Arsenal är en klar topp fyra-kanditad.

Arsenal har två stjärnor som står ut mer än de andra. Mesut Özil och Alexis Sanchez är de två som dragit upp Arsenals spel. Samtidigt är det dessa två som frustrerat Arsenals fans mest eftersom de båda två har en fot ut från Arsenal.

Oddsen pekar på att de lämnar

Man får 1.91 gånger pengarna på att Alexis Sanches lämnar nu i januari. Motsvarande odds för Mesut Özil är på 4 gånger pengarna. Det kanske blir så att ingen lämnar just den här månaden. Men det känns ganska troligt att ingen av dem är där om 12 månader.

Alexis Sanches placeras faktiskt enligt ryktena i Manchester City. Paris Saint-Germain, Bayern München och Manchester United nämns allihop i samband med hans övergång också.

Mesut Özil tros vilja gå till Barcelona eller Manchester United. Även Inter och Bayern München nämns.

Om Alexis och Mesut drar från Arsenal lär också Arsene Wenger dra tror jag. Det är en stor portion av Arsenals fans som vill att han ska få sparken och han kan mycket väl tacka för sig i sommar. Så det är nog bara att förbereda sig på att det blir stora förändringar i Arsenals trupp och ledning. Kanske är det på sikt det bästa eftersom det inte brukar gå särskilt bra att hålla kvar spelare som helst vill flytta på sig.