Alltombetting.se

Speltips, rekar & matnyttig info om betting online

Vinnare av Premier League 2017/18

Är det dags att säga att Manchester City kommer vinna Premier League? Det är svårt att säga något annat än att Manchester City är otroligt bra. Allting fungerar. City släpper in lite mål, men kompenserar för det med en makalös offensiv. Kevin de Bruyne är härföraren som har sin absolut bästa säsong i karriären just nu. Han är troligtvis den bästa spelaren i Premier League.

Där framme så får Sergio Aguero, mannen med det bästa målsnittet i Premier League någonsin, ibland nöta bänk. Det säger en del om alternarnativen på Citys bänk. Av dem så är Gabriel Jesus den mest intressanta.

Men värre upphämtningar än den som Manchester United måste göra, har hänt förut. Och även om Manchexster United är den närmaste konkurrenten till Manchester City att döma från dagens tabell, så kan man inte räkna ut London-lagen. Vad händer om Chelsea vinner 14 matcher i rad igen? Det är 42 poäng och det är möjligt att det skulle göra att de hamnar överst i tabellen.

City är alltjämt storfavoriter

Hur man än vänder och vrider på det så är det inget snack om att Manchester City är storfavoriter att vinna Premier League. De bästa oddsen som man kan få är kring 1.17 gånger pengarna. Samtidigt kan man få omkring 17 gånger pengarna på att Manchester United står som slutgiltig vinnare. Därefter kommer Chelsea på tredjeplats som vinnare. Du kan exempelvis få 29 gånger pengarna på att de vinner via spelbolaget Skybet. Vilket odds är bäst? Det är mycket svårt att säga. Manchester City kommer med största sannolikhet vinna det här men 1.17 gånger pengarna är samtidigt ett ganska tråkigt odds att lägga sina pengar på. Den som vill slå en home run och hoppas på något otroligt kanske heller vill spela på att Tottenham vinner. Du kan få 41 gåmnger pengarna på att de gör det via Skybet. Ett ännu större odds får du på Liverpool som många spelbolag har listat till 81 gånger pengarna.