Alltombetting.se

Speltips, rekar & matnyttig info om betting online

Är det spelvärt med Edson Barboza?

Khabib Nurmagomedov är ett djur. Det finns inte många som inte anser att han är fruktansvärt bra. Fråga bara de 24 män som slagits med honom professionellt inom MMA. Alla har fått stryk av den obesegrade Khabib Nurmagomedov. Men hur bra är han egentligen?

Khabib Nurmagomedov är grym. Det är klart att han är det. Han har slaktat alla motståndare som jag sett honom slåss mot. Han har en approach där han inte tar särskilt mycket risker utan litar på att han är en bättre wrestler vilket det har visat sig att han alltid har varit.

Det är inga dåliga motståndare som han mött heller. Det är klart vissa av dem varit dåliga men om man exempelvis tar Rafael dos Anjos som varit mästare i 155 och som nu slåss på 170. Rafael dos Anjos åkte på storstryk. Och det gjort Pat Healy och Abel Trujillo dessförinnan.

Khabib Nurmagomedovs senaste match var mot Michael Johnson. Michael Johnson har i sin tur tunga vinster mot Edson Barboza (som Khabib ska möta nu) och även interimmästaren på 155 just nu, Tony Ferguson. När Khabib mötte Michael Johnson dominerade han honom fullständigt och hann till och med skrika på Dana White under tiden han misshandlade Johnson om att han borde få en title fight. Han submittade Johnson via kimura I tredje ronden.

Men det är en sak med fighten med Michael Johnson som jag tänker på och det var att Johnson faktiskt var nära att sänka Khabib vid ett tillfälle. Khabib fick tillbaka medvetandet fort och kunde sedan vinna enkelt. Men som alla vet kan det gå precis hur som helst i kampsport och det var inte långt ifrån att han åkte på en KO eller TKO.

Min poäng är att Edson Barboza är en mer skicklig striker och mer mångfacetterad striker än vad Michael Johnson är. Är det någon som är mer spektakulär och lurig än vad Barboza är? Jag tror inte det. Barboxa ska inte räknas ut och kan kanske skrälla här. Till 3.40 gånger pengarna att han gör det på spelbolaget Bet 365? Jag tror att det är ett bra spel och provar.