Alltombetting.se

Speltips, rekar & matnyttig info om betting online

Bra odds på Sverige i U20 World Championships

U20 World Championships är det officiella namnet på det som vi i Sverige kallar för J-VM i Hockey. Det är män under 20 som vi pratar om. Eventet går i USA. Kanske skulle amerikanarna varit favoriter i vilket fall som helst, men nu är de det definitivt. Du får 2.50 gånger pengarna på att de vinner.

Nästfavoriten att vinna är Kanada. De har nog enligt mig det bästa laget. Och det speglas i oddsen. 2.75 gånger pengarna på att Kanada vinner hela alltet känns rimligt.

Därefter har vi faktiskt Sverige. Fem gånger pengarna på att Sverige vinner ser jag som… ett bra spel! Och då vet jag om att det fanns flera spelbolag som hade satt dem till sex gånger pengarna när de släppte oddsen. Det fanns sedan också ett och annat spelbolag som höjde oddset till sju gånger pengarna. Det var enligt mig ett riktigt kanonspel. Tyvärr finns det inget spelbolag som erbjuder ett så högt odds. Så vitt jag kan se så klart. Du kanske hittar något som gör det och då skulle jag huggt direkt. För faktum är att jag tycker att 5.00 gånger pengarna på att Sverige vinner är bra det med.

Efter Sverige finner vi finnen. 8.00 gånger pengarna får man på att det blir Finland som slutligen vinner hela alltet. Det kan hända. Men frågan är om inte Ryssland till 12.00 gånger pengarna är ett bättre spel om man blickar mer mot högoddsarna.

Efter de fem favoriterna har vi Tjeckien på 20 gånger pengarna. Jag vet att det är 20 gånger pengarna och att allt kan hända men jag tror inte att det går vägen tillräckligt ofta att det motiverar spelet. Slovakien är på 80 gånger pengarna liksom Schweiz. Men de har ju sådana odds av en anledning. Slovakien och Schweiz är riktigt långt bakom exempelvis Sverige.

I absoluta underdog-träsket finner vi Danmark och Vitryssland på 350 respektive 500 gånger pengarna. Ingen av dessa nationer kommer vinna. De är alldeles för dåliga.