Alltombetting.se

Speltips, rekar & matnyttig info om betting online

Vem blir Sheffield Wednesday’s nästa manager?

Sheffield Wednesday fick nog efter en tråkig inledning på säsongen. Man gav Carlos Carvalhal fingret efter att man hamnar precis över nedflyttningsplats vid juletid. Det går inte för sig för Sheffield Wednesday. De är ju knappast ett storlag, men att ligga på nedflyttningaplats i The Championship är ovärdigt dem.

Sheffield Wednesday har ambitioner att spela i Premier League. Det är ju inte så konstigt eftersom alla lag i The Championship har det. Men Sheffield Wednesday känns lite närmare att vara där än de flesta andra gängen i andradivisonen. De har nämlige en ny ägare i Dejphon Chansiri som är en Thailändsk affärsman. Med honom som ägare har man satt målet att nå Premier League snarast möjligt. Målsättningen var faktisk år 2017 vilket uppenbarligen är för sent nu. Chansiri är ingen Abramovich men uppskattas ha en förmögenhet kring en miljard euro. Han äger en del av världens största producent av konserverad tonfisk.

Det var dock ett tag sedan man spelade i Premier League. Sheffield Wednesday var där uppe år 2000. Sedan dess har man inte varit så nära att gå upp utan snarare åkt ned längre i seriesystemet.

Nytt blod ska in

Men en större ägare som har en massa pengar har man råd att anställa en manager som aldrig skulle dragit dit tidigare. Det ryktas faktiskt att gamla Englands-managern Steve McClaren ska ta över. Hos Bet 365 får man bara 1.5 gånger pengarna på att det blir han som tar över. Det finns andra bud också. Guy Poyet står i fyra gånger pengarna och Lee Bullen i sex gånger pengarna. Paulo Fonseca och Paul Lambert kan spelas till 13 respektive 17 gånger pengarna. Därefter finns det en rad andra namn som ligger på 17-34 gånger pengarna. Roligast enligt mig vore om Roy Keane (26 gånger pengarna) får jobbet som ny manager för Sheffieled Wednesday.